0 Läs mer >>

Hej!
Här är tre uruslabilder detalj på hur det blev i min garderob. Bättre än inget iallafall!
Kramis

https://cdn3.cdnme.se/3987213/7-3/pic_512f98ee9606ee6e76a33825.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3987213/7-3/pic_512f98ee9606ee6e76a33825.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3987213/7-3/pic_512f9936e087c31b4f87ae22.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3987213/7-3/pic_512f9936e087c31b4f87ae22.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3987213/7-3/pic_512f99689606ee6ec9f170d9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3987213/7-3/pic_512f99689606ee6ec9f170d9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3987213/7-3/pic_512f998cddf2b31ac6f855a4.jpg" class="image">

Tradelludelu

1 Läs mer >>
Just nu sitter jag och lyssnar på spotify och redigerar gamla bilder. Sen ska jag ner på mitt rum rensa min garderob och sen om jag hinner ska jag försöka ta lite våriga bilder på något. Ni får se sen, om det blir bra. 
Ankan är lite ur fokus men jag gillar bilden ändå, den är från i höstas.
 

Redigerar

0 Läs mer >>
Hej!
 
Min dag har varit bra! 
Den började med att dra till tandregleringen. Så nu är första delen av tandstänningen på plats. 
Sen gick jag till skolan, en vanlig skoldag. Eller inte jätte vanlig som att Johanna inte är i skolan denna veckan- hon är ju på prao. Saknar henne!!
Efter skolan gick jag till stan och kollade på surfers, H&M, Gina och JC. Inga roliga vår nyheter än :(. Juste jag tittade in nån minut hos Johanna bara för att se till att hon inte hade dött eller nåt sånt ;).
Aja, nu ska jag dra och städa mitt rum. Det behövs verkligen... 
Foto: Jag
En bild från när jag och pappa var i London.
 
XOXO Alicia

Done

0 Läs mer >>
Hej! 
Våår, det har jag bestämt att det är nu! iallefall början på våren. Våren och sommaren är typ bäst. 
Varför?
För att man kan åka longboard, surfa, bada, att det är ljust heela dagen, man har sommarlov, jag fyller år och tusen grejer till. 
Jag blev så inspererad av Johanna. Hennes nya header med alla vår bilder. så jag gjorde min lilla egna variant av den, en ny header och design. Vad tycker ni om den?
 
Bilden är från google. 

Vår

1 Läs mer >>
Resan började med en lååång flygtur. Eftersom att vi klivit upp klockan halv fem så somnade jag halvvägs.
 
Väl framme i Nice hoppade vi in i bilen och hade två timmars körning framför oss. Jag ägnade tiden åt att lyssna på musik och små äta godis. 
 
 När vi kom fram var det underbart väder. Skidåkning for life!!
 
Vi åt god Italiens mat och körde -of pist-. 
 
Sen drog dimman fram de två sista dagarna, men det var ändå mysigt att åka.

Efter en veckas skidåkning vare rätt skönt att komma hem. + att jag saknade bertil jätte mycket!!
 
Så där har ni en liten summering av resan. Hoppas ni gillade den. Det kommer säkert upp mer bilder vid olika tillfällen.  
 

skiing in Italy

0 Läs mer >>
Foto: Jag
 

Månen och stjärnorna

0 Läs mer >>
Hey på er! 
Jag tycker det går jätte bra med uppdateringen! Jag har lyckats med iallefall ett inlägg per dag hela lovet. Yippie hurray! Idag ska jag förklara för er varför inläggen har varit lite hela lovet! DET är för att det mesta dels har varit tidsinställda inlägg, inte alla men många. Varför har jag gjort så då?  Jo, för jag har varit i Italien hela lovet och åkt skidor! Gu va kul va? Idag kom jag hem, och lite senare kommer ni att få massor av bilder. Mest iPhone pics för jag vågade inte ha med kameran upp i backen, hehe. 
Vi hörs!
Bilden är på mamma & Henrys hjälmar förra året!

i´ll tell you if you ...

0 Läs mer >>
EN NYVAKEN BERTIL PÅ BILDEN:

NYVAKEN ELLER?

0 Läs mer >>

Hej!
Tänk att det redan är fredag! Lovet har vara rusat iväg. Och nu har jag bara lördag och söndag kvar innan skol-stressen hoppar på igen. Jo, som ni såg har jag redan börjat med lite skola arbete men inte mer än nödvändigt. Det är sooo boring. Men det hade nog blivit lite långtråkigt att vara hemma hela dagarna, varje månad, varje år, hela livet.
Nu ska jag dra. En av pappas kompisar-min gudfar fyller år idag. Sååå nu blir det kalajs.
Grattis!!
Hade braaaa

Ps. Tråkig bild. Men det piggar upp inlägget lite iallafall.

Friday

0 Läs mer >>
HEJSAN! 
Nu sitter jag och jobbar lite matte! Jag tog ett litet break för att ni skulle vara medvetna om att jag är sooo konsentrerad! Haha, men det finns så mycket annat kul att göra typ som att lyssna vad alla runt om kring mig säger. 
 
Kram

KONCENTRERAD

0 Läs mer >>
HALLOJ!
Här är ett kort som jag tog i julas på några gubbar. Detta är egentligen ett väldigt ointressant inlägg men jag tyckte av bildningen av dom var såå rolig att jag var tvungen att visa er! Kortet är taget inne på biblioteket på kvällen det är därför ljuset är så hemskt. VIst hade jag kunnat redigera upp det om jag hade haft tid, men det får ni reda å senare varför jag inte haft tid! Kan ni se vilken gubbe som är vem? 
 
 

NÅGRA ROLIGA GUBBAR

0 Läs mer >>

Hej hej!
Nu har jag bara fem dagar kvar som tandställnings lös människa. Haha, eller iallafall på två år sen blir jag rak-tandad utan tandställning.
Tänk att inte kunna tugga tuggummi när man sitter på flyget och har lock för ögonen. Så hemskt kommer det bli, hehe. Jag är tuggummi freak och jag kommer inte kunna tugga tuggummi:(.

Fem dar kvar

0 Läs mer >>
HEY! 
Idag har jag tuvärr ingen tillgång att ta ordentlig bild på vad jag har på mig idag. Men för att ändå få lite uppdatering under MODE så får ni en bild som jag redan lagt upp innan. Men denna ACNE tröja använder jag idag!

ONSDAG

0 Läs mer >>
 
En bild jag tog i sommras. Efter lite redigerin blev den fin men nästan lite läskig sammtidigt. 

profil

0 Läs mer >>
Hej på er! Nu är jag sååååå sugen på värme! Jag vill ha sommar kunna gå i shorts, surfa, bada och sola!! Gärna plus 20 och strålande sol, juste glöm inte +18 grader i havet om du läser detta väder-gud! Haha, men helt ärligt hade det verkligen inte varit fel! Jag är en sån person som bor i shorts på sommaren så jag längtar så tills när jag kan flytta in i dom igen. Haha!

VÄÄÄÄRME

0 Läs mer >>
Hallojsan! 
Tänkte ge er ett litet film tips! Eller jag har inte själv sett filmen men min mamma och lillebror har. Dom säger att den är super bra! filmen jag pratar om är Sune i Grekland! Jag vill jätte gärnas se fimen, det är min humor det sune. Barnslig humor, hehe! Så bjud med mig på den vetja, skojja bra haha!

TIPS