0 Läs mer >>
denna outfiten!
 
Tror jag googlade världens konistigaste för att hitta denna bilde, "robot människa"

Tänk va konstigt. Varför ska alla se likadana ut? Varför ska man ha platt hår, vita/svarta dr denim jeans, en odd molly blus, primeboots och en MK väska? Visst jag tycker om MK väskan, jeansen också och primeboots men VARFÖR ska man ha en likadan outfit som alla andra. Varför kan man inte bara macha sina dr.denim jeans på sitt eget vis?! Asså jag tyckte förr att dessa outfits var snygga innan varända dåre gick runt med samma outfit. 
Man ska göra det på sitt eget vis tycker jag annars skulla alla ju se likadana ut och man skulle inte längre ha egen vilja eller vara en unik människa!
Snälla följ ditt hjärta och gör på ditt egna vis!!
 

robotmänniskor

1 Läs mer >>
Just nu sitter jag och saknar Johannis! Hon har bara varit borta en helg nu men tanken på att int få träffa dig min bestbuddy på en HEL vecka får mig att känna mig aningen (extremt, hosthost) nere. Vi får hoppas att hon sitteroch äter goda revbensspjell eller nåt semesterit just nu. eller kanske vid poolen med bikini!
Saknar diig till tusen!
 

saknar dig, buddy!

0 Läs mer >>


• jag får panik om jag har halv stökigt rum, bombnedslag funkar, perfekt rent funkar men inte halv stöckigt med oordning 
• jag hatar att höra min röst på video. 
• jag älskar te med honung i - dricker det nu
• NSM och Elle är mina favorit tidningar
• jag blir alltid irriterad på armband när jag har på mig dom men jag tycker det är så snyggt! 


5 små saker

1 Läs mer >>
 
Denna bilden var när vi var på väg genom schweiz mot chamonix - där shoppingen väntade!
Denna bilden tycker jag är riktigt fin, känns nästan som vägen till himelen! jag hade valt denna vägen till gud istället för från sjukhus sängen. Hörde du det gud? haha, men tänk er så fiiint det är!

vägen till himlen

0 Läs mer >>
Vad gör du när du är förkyld?
Jag är ju just nu förkyld så det kan jag svaret på! Dricker massor av te med honung i, ser på filmer, läser böcker och går kortkorta promenader med hunden. 

Hur tycker du uppdateringen på iphone är? 
Oj, jag är nog inte rätt person att fråga om man vill ha posetivt svar. 
Jag tycker den är krånglig, fiin, lätt att råka trycka fel och jag vet fortfarande inte hur man låser skärmen ( alltså åt rätt håll) 

 Vilken årstid gillar du bäst? 
Jag älskar sommaren men hösten är också väldigt mysig, när man kan kurra ihop med bra vänner, se filmer, dricka te, fota höst löv! 

Har du mycket apple produkter?
Okej, annorlunda fråga! Jag svarar helst inte på det då jag tycker det är riktigt skrytigt. Men jag kan säga att jag tycker apple är bra!

Kan du rekommendera en bok?
Ja, absolut! Jag älskar boken "en man som heter Ove", håller fortfarande på att läsa den och den är underbar! 
Sen gillar jag dom gamla "Kitty" böckerna, fråga era mammor om dom har några. Min mamma hade sparat en hel drös på vinden och det är jag glad för!

Kan du berätta lite om din hund? 
Eh, japp! 
Han heter Bertil och är en kungspudel/storpudel ( två olika namn på samma ras) han är min älskling och är världens rosigaste och gosigaste hund. Kan kanske göra ett inlägg om honom längre fram i höst?! 

Tack för alla frågor och hoppas ni fick svar! 
Kram kram!!!

Bild från promenad!  


Q/A

0 Läs mer >>
Jag på stranden på Italienska Rivieran!
Jag hade ju tänkt mig göra en grej med bilderna från Italien, men kom nu på att det inte riktigt funkade! Tänker kanske spara ideen i mitt huvud tills jag varit på en semester då den ideen passar bra med bilderna!
Men istället kommer jag göra så att jag tar bilder som denna och slänger upp lite var och varannan dag för att få in ite sommar/värme på bloggen och sen kommer jag ta att sammanfatta resan i ett "final" inlägg! 
Hoppas det blir bra!
Njut nu lte av sommaren på denna första bilden!

En Bild

0 Läs mer >>
 
 
 
Just nu borde jag sitta och skriva antekningar till No provet.
Men istället sitter jag och drömer om dessa snyggingar. Hösten har ju definitivt börjat komma så jag och mamma bestämtde oss för att ett par hunter skulle ju inte göra den värre för mig. Det ända som är problemet är att jag hatar verklien att vänta på dom. Leveranser är så irriterande jag lyckas alltid beställa med tanken:  åå, då kan jag ha dom i övermorgon, när dom egentligen är en vecka bort.
Skit samma det kommer ändå vara rengnit och slaskit hela vintern, så användnig för dom får jag ju!
 
 
 

lägntar

0 Läs mer >>
Älskar dom rosa snörerna på mjukis byxorna (!!!!)
 
Bästa kurern mot förkyldning
Så attans förkyld jag har blivit.
I fredags började jag känna mig lite hängig och trött, igår började jag nysa som aldrig för och nöss säkert 67 gånger, snuvan blev bara värre och imårse när jag vaknade var jag så täppt i näsan att det knappt gick att andas ocg nysningarna komer typ stup i kvarten. (Ironiskt nog nös jag nu.) Måste vara mamma som har smittat mig, lession nr. 1. Krama inte din mamma när hon är extremt förkyld!
Men fy sjutton den som ger sig tänkte jag när jag gav mig iväg med johanna för att surfa. Jätte fina vågor idag men med förkyldningen i hälarna så gick det ju inte super bra, tror att jag aldrig tagit så lite vågor som idag. Typiskt men jag hade kul ändå!
Jag ska botta mig med te, mjukis kläder och en bra bok nu!
 

Förkyld

0 Läs mer >>
Just nu, denna sekund i livet sitter jag och dricker en björnbärs smoothi!
Rätt konstigt det där att just denna fredagen är unik för det kommer aldrig mer en fredag, 20 sep -2013. Känns ändå som att fredag som fredag, det kommer igen, men att just denna inte kommer igen tänker man inte så ofta, iallefall inte jag!
Nä, just denna fredag ska jag:
byta lakan
städa mitt rum
plocka undan packningen från Italien
plugga
och sen dra iväg mot mormor och morfars hus!
 
 

idag just idag

0 Läs mer >>
Här får ni en liten tjuv titt från resan!
 
 
 
 
Hoppas ni gillar det, jag kommer att använda samma bilder och fler till den grejen jag pratade om tidigare!
 
 

tjuvtitt

0 Läs mer >>
 
Hej! 
Har något att berätta för er och det är att senaste dryga veckan har jag varit i Italien, Frankrike och på rode tripp i Eroupa! Därav lite tråkiga inlägg, men jag tänker fixa något kul med alla bilder från resan hade jag tänkt. 
Berättar mer sen för nu ska jag lägga i tvätten från resan gå till tandläkaren och sen mot skolan. Längtar faktiskt efter skolan, eller inta arbetet utan kompisarna! 
 
 

Välkommen hem

0 Läs mer >>
braxor, zara. Kofta, lager 157. Linne, hm
En gamal outfit från någon vecka sen eller så. Rosa brallorna är en favorit, men tyvärr har jag liite långa ben och så är dom lågmidjade och jag älskar högmidjade ;)!  
 
 

en outfit

0 Läs mer >>
 
Klippa ballonger, ja det gjorde jag och Johanna efeter ett lyckat barnkalas i våras! 
och Johanna ps. I love den tröjan!

ps. i love it

0 Läs mer >>
 
 
Nu börjar nästan grillsesongen dra sig mot sitt slut, eller vad säger ni? Jag tycker nog att man kan grilla i en vecka till eller nåt sånt, men den börjar ju dra sig mot sitt slut. Lite synd för det är ju så mysigt att sitta i kvälls solen på altanen med lite god grillmat!

två från i föra vecka...

0 Läs mer >>
 
 

johanna

0 Läs mer >>
 
Kunnde inte låta bli att visa er denna ny redigerade bilden på Randis! Asså han är så sjukt gullig, om man hade kunnat ha Bertil och en katt hade jag velat ha en randig som Randis!

en till