0 Läs mer >>
Hejhej! Jag har jobbat idag, därför den urusla uppdateringen. Innan jobbet gick jag och mormor till surfers och kollade på vilken bräda jag önskar mig! Vi hittade två jättefina, så vi får se viken av dem det möjlitvis blir. Min födelsedag börjar faktiskt närma sig, 12 maj, 15 dagar kvar!!! Jag hade tänkt fixa ihop någonsorts kollage liknande önskellista till bloggen! Vad säger ni? Nu ska jag sätta mig och se på tonårsbossen, missade den i torsdags. Jag vill att det ska vara nån kille med någong, änså länge har det bara varit blåsta tjejer.

27 april

0 Läs mer >>
Bästa grejen på typ heeeela kvällen! Isabella bloggar på http://tinkerbella.blogg.se/. 
En av mina stora idoler!! Dagens höjdpunkt! Tack så hemskt mycket Isabella! 

Gillar när Isabella k...

1 Läs mer >>
 
Kiwie och avocado smoothie, med lite apelsin juce! Och såklart riven choklad på toppen! 

SMOOTHIE

0 Läs mer >>
Här är de, Urbanearsen! Jag och Johanna stack ner till macforum och köpte dem efter skolan! Coral
Ursäkta det usla ljuset i bilderna!!
 

URBANEARS

0 Läs mer >>
Hejhej bloggisen! 
Onsdag idag, men det är ingen vanlig onsdag! För det är Henrys födelsedag, lille brosan. 9 bast, de är stort! 
Under dagen har jag varit i skolan, på apple store och köpt nya lurar, städat, lagat födelsedagsmiddagen och haft kalaset för brosan! 
På bildern är det jag och Henry. Båda i dags färska lurar! 
 

Henrys day!!

0 Läs mer >>
Titta vad min söta lillebror har plockat åt mig! Skillor, dock var det ett litet rån, från trädgården men ändå så gulligt! Imorgon fyller han år, 9 bast! Och jag har planerat en liten grej vi ska göra. Kommer nog bilder senare! 
 
 

SKILLOR

0 Läs mer >>
Hej! Pausen var skön kunna bara strunta i att gå och sätta sig framför datorn. Men typ varje timma jag vart hemma har jag tänk, "nä nu går jag och bloggar" eller "nu fixar jag lite bilder till bloggen!". Haha, beroende! Nej men det har faktist varit tråkigt, jag typ "oh nu har jag ett bra inlägg i huvet". Såå det har gått lite fram och tillbaka i huvet om jag ska ha kvar bloggen som att den tar så lång tid av min vardag. Men jag skulle nog inte klara mig utan den helt ärligt! Iallefall under tiden jag vart borta har inte mycket hänt, jag har haft första nackspärren i mitt liv-HEMSKT!, jag har varit i skolan och solat lite, haha. Hann inte med något av de där fotandet jag hade tänk mig men ändå, härligt! Ohh, juste jag har sett en svart/vitt film-kullamannen, hehe. Faktiskt riktigt roligt, man tänker inte på att den är svart/vitt efter ett tag. Föresten jag skulle fråga vad ni tycker om den nya designen? Själ tycker jag den nog är lite mycket och svårt att läsa denna blåa texten. Hmm, jag vet inte vi får se.
Nä nu ska jag sluta babla och gå och ta en fika istället! 
Kram!!
 

Tillbaka!

0 Läs mer >>
Hej! 
Just nu känner jag inte mig direkt blogg motiverad, kan man säga så? Dessutom har jag lite bildbrist. Så jag tycker jag tar en pause med bloggandet till på Tisdag. (När justin spelar i Sverige och dagen innan brosans födelsedag!!!). Då kan jag komma med bilder och inlägg jag faktiskt är nöjd med istället för att blogga bara för att det ska dyka upp nåt. jag tror det blir bättre kvaltet då, hehe. Kommer bli en utmaning att hålla sig borta från bloggen när man är inne på datorn;). Jaja, men då hörs vi på TISDAG! 
Kram på er!

Pause

0 Läs mer >>
Hej bloggisen!
Nu tror jag att jag är nöjd med designen. Vi får se om jag kanske kan fixa till profilen, känner mig lite sur på att jag inte kan få min personliga bild där. Hm, jaja vi får se. Jo, föresten jag fick hem shortsen jag beställt idag + bikinin. Jag har varit barnvakt efter skolan- vi gick och kollade på torget det är sån vecka där olika mat reser runt i Sverige. Sen har jag suttit ett tag och försökt fixa iordning header och design. Jepp, det vart min dag!!
Har i haft en nice dag?

NÖJD??

0 Läs mer >>
Hej på er! 
Vad tycker ni om den nya designen? jag fick inte riktigt till det med en header, men det ser lite bättre ut iallefall tycker jag. Får se om jag kanske gör om det igen;). 
Kram!
 

Ny design!

0 Läs mer >>
Fotografi: Johanna, http://johanna.tapper.se/#home
På bilden: Mina fötter + min madrid

THE PUMA DRIVES THE L...

0 Läs mer >>
Hej bloggisen! 
Majblomme föreljningen har verkligen dragit igång! Bara på väg från skolan blev jag frågad om jag inte ville köpa några av FEM pers!! Haha, jag minns när man sålde, det gick alltid dåligt för mig mamma och mormor fick köpa de flesta ;)! Sen har vi haft två personer som ringt på dörren!! När jag kom hem satt jag och slösurfade jag på ipaden, klickade hem ett par shorts och en bikini. Har blivit shopping beroende, inte bra... + att jag precis bakade chokladbollar för att överaska mammi. Hon vet inte om det än, hade tänkt att efter maten typ bara ta fram dem och : voila!! Jag gick efter arlas recept, dom brukar ha bra. Det stod att de skulle bli 35 st så jag gjorde en halv sats. Men det blev bara 6 st, man kan ju undra hur små arlas va!? Jag tror iallefall mina var normal stora... Åh juste, när jag hade rullat dem upptäckte jag nåt fasansfullt... vi hade inget pärlsocker!! Men dom blev fina ändå, haha. 
Kram på er!!
En majblommeförsäljare, (mamma köpte faktiskt av honom, hehe!)
 
Mina 6 chokladbollar...
 
... som ser ut som köttbullar

majblommeförsäljning

1 Läs mer >>
Hej på er! 
Som ni kanske vet är jag ingen bokmal. Men när jag och mamma rensade i källaren hittade vi hennes gamla KITTY böker, jag började läsa på en och nu är jag helt fast! Har suttit hela eftermiddagen och läst, läst och läst. Där av de dåliga bloggandet, hehe. Ni borde testa dom, jag tror att dom finns på biblan annars kan man ju alltid höra om mamma, moster eller någon annan har dem i sin källare/vind, haha. Nä, nu ska jag ta och läsa vidare.... Juste förfataren heter: Carolyn Keene. 
Kram! 

Kitty

0 Läs mer >>
Stämmer rätt bra in! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TEXTS

1 Läs mer >>
Satt och tittade igenom bilder gamla bilder. Nästan 45% av mina bilder de senaste 2 åren föreställer denna underbara voven! Bertil, jag älskar dig!! Kanske menningslöst inlägg, men du är de finaste jag vet så för mig betyder det mycket. 
 

3000

1 Läs mer >>
 

Jag har kommit på den ultimata lösningen! Lösningen på att jag alltid glömer allt, jag glömer verkligen allt, allt möjligt. Lösningen är.... POST IT lappar! Hela min garderobs dörr är full av post it lappar, haha. Men det är faktiskt riktigt smart, kanske inte så snyggt dock, haha. Hemsk bild! 

post-it