0 Läs mer >>

Här är en lite fråga!
Jag undrar var redigerar du dina bilder?
Jag redigerar mina bilder på iphoto om jag redigerar på datorn. Annars om jag redigerar på ipaden/iphonen så använder jag appen "PS Express".

Sen undrar jag också redigerar du alla dina bilder eller bara några få?
Det är en bra fråga, haha! Jag redigerar absolut inte alla mina bilder, då hade jag redigerat bilder 24/7. Jag redigerar inte heller alla bilder som kommer upp på bloggen. Jag redigerar nog ungefär bara 40%. Haha!
Tack för frågorna!

Jag tycker det är jätte kul när ni skickar in lite olika frågor. Så det får ni gärna göra:).

En fråga

0 Läs mer >>

Hej!
Vår skola har ju varken Mac Books eller skolgård. Så när vi suttit på skåpen varje rast i ett halv år eller spelat kort, så blir det lite lång tråkigt. Så ni de senaste dagarna har vi hållet på med akrobatik, haha. Och idag testade vi lite nya varianter, en av dem är denna!
Det är samma bild bara i två olika skal, typ.

CRAZY BANANAS

1 Läs mer >>
Fotografering & redigering av mig. På bilden Mr. Is, Miss. Snö & Johanna- www.johannna.tapper.se. Fotografierna är tagna i Träslövsläge/Lejet.

SNÖ, IS & JOHANNA

0 Läs mer >>

Hej, jag skrev aldrig om igår så jag tänkte göra det idag! Jaap, igår var väl ingen direkt jätte speciell dag. Den började med skola. Vår första lektion var idrott. Jag hatar att ha idrott på morgonen, fast på något sätt är det rätt skönt. Man hinner liksom vakna innan man behöver tänka, och det är skönt! Sen hade vi sv, klassråd & lunch innan nåt kul hände igen. Det roliga var rasten. På rasten gjorde vi, kan man säga typ gymnastik (?). Vi ställde oss i plankan på varandra så den underst (det råkade bli stakars Johanna) fick ca 100 kilo på ryggen. Sen gjorde vi också pyramiden och lite mer sånt. Nu måste jag gåå, eller jag ska se "så blev vi svenska Hollywoodfruar".

YESTERDAY

0 Läs mer >>

It's so cold and rainy outside, so I went in and found some inspiration.

The pictures are from we heart it.

INSPO

1 Läs mer >>

Hejsan svejsan på dig san!
Kallt, roligt, mysigt, skratt, aj, mm, kladdigt, intressant, glatt, galet, trött & fint. De orden är nog ungefär så min dag har varit. Jobbigt att gå upp på morgonen, intressant att lyssna på prästen, kul att vara med Johanna, kallt att cykla på piren, snön gjorde ont, fått jätte fina kort, galet att se på polisskolan, gott att äta semlor, kladdigt att baka dem, mysigt att gosa med vovven, och dagen har kommit med jätte mycket skratt!! Nu tror jag att jag slog rekord i världens lääääängsta mening;). Men jag tycker att det var ett annorlunda men roligt sätt att sammanfatta dagen på! Juste jag får inte glömma orden lite lätt! Lite lätt, dom två orden har jag, Johanna och hennes mamma skrattat mycket åt. Så nu borde våra liv ha förlängts kanske 5 år.
Haha, nu måste jag gåå!

JANUARI DEN 27:E

0 Läs mer >>
Hej på er! Lördag, vad har jag gjort idag då? Hmm, inte så mycket. Vi hade lunch på stan med familjen såå mysigt! Sen har jag tittat igenom lite gamla bilder redigerat och fixat. Och jag har kommit på att jag saknar sommaren, liseberg, solen, badet och allt annat sånt jätte super duper mycket!! Sen var vi på stan och jag köpte världens mest rosa underställ:). Vi tittade också in på polarn och pyret och dom har sååååå söta barn kläder att man vill köpa alla kläderna bara för att sitta och titta och känna på dom, haha! Sen bakade jag chokladmousse som ni kanske läste lite tidigare idag. Jag fick bara helt "horrible" bilder på dom. Den här bilden är ifrån när Johanna var hos mig senast. Då skulle vi ta lite longboard-kort. Snön i bakrunden var min idé. En mycket kall och korkad idé!! Så ett råd är lyssna inte på mig när jag säger "Kortet blir mycket bättre om vi tar det utomhus i snön. Då blir inte kortet så rörigt!". Johanna var iallefall smart nog att ha skorna på sig till skillnad från mig. Hehe...

LÖRDAGEN DEN 26:E JAN...

0 Läs mer >>
Januari har ju vari en rätt kall månad så det ha blivit rätt mycket mysstunder med framför allt te men också mycket varmchoklad. Om jag kommit ihåg (som jag oftast inte gör) har jag tagit kort på mina mysiga fikstunder, så här är lite bilder från det:). Sista bilden är från idag. Jag tog den när chokladmoussen var i kylskåpet. Trots att bilden är rätt ful och inte alls passar in så tycker jag att den är intressant på något konstigt sätt, och det var väldigt mysig stund när vi satt och åt dom så den får vara med.

JANUARI MYS

1 Läs mer >>

Fotograf: Alicia/jag
Modell: Bertil, min pudel

MY DOGGY, I LOVE YOU ...

1 Läs mer >>

Hey! Nu kommer det äntligen bli varmare... Yeey, såå skönt det är ju svinkallt annars typ minus 15 grader.
För att byta ämne helt! Min dag har varit bra. Vår sista lektion var en sån lektion då man får välja vad man vill göra och klass 6-9 har blandat. Alltså tex kan jag (som är 7:a) jobba tillsammans med en 8,9 eller 6:a. Så jag och Johanna jobbade ihop, vi var i musik rummet. Där skulle vi göra musik på ipaden, på appen GarageBand! Det var jätte kul men lite svårt.
Skolan hade sedan ett lite dramatisk slut. Jag och Johanna stod utanför skolan och snackade när jag plötsligt fick en fotboll rätt i ansiktet. Det gjorde inte alls ont men ansiktet var helt stelt tills vi baddade det i vatten.
Bilden är från vår musik lektion.

TODAY, TOMORROW AND T...

0 Läs mer >>

Ojojoj, va tiden rusar iväg. Redan slutet på januari?!
Idag har väl varit en rätt vanlig dag. Först skola sen hem fika och faktiskt ta det lite lugnt. Ja, vad kan man mer säga om dagen?? Kanske kan man säga att det var lite kallt... JA det kan man verkligen sääga det är as kallt nu minus 10 varje dag typ. Munken jag skulle ätit till fika, den åt Bertil upp. Jaha soo typical our pudel. Sen har det inte hänt så mycket mer jo jag såg på film på paddan.

Nu har min longboard-tarm börjat ropa. Haha, ja den gör så när den vill åka longboard. Haha!! Snön är väldigt fin men inte så praktisk när man ska åka longboard;). Det borde gud ha tänkt på när hon skapade jorden.
La ni märke till att jag sa hon? Nä, men det gjorde jag. För jag tror att om det finns en gud är det helt klart en HON. dom har säkert bara hört fel när hon sa sitt namn. Dom hörde Jesus och hon sa Julia, eller nåt sånt.
Jepp, thats my opinion, men ni får såklart tro vad ni vill!!

Nu ska jag gå och se Sveriges mästerkok. Ett exelent (?) sätt att fördriva lite tid.

Den ena bilden är lite knasig... Johanna;)

Kram på er

ONSDAGEN DEN 23 JANUA...

0 Läs mer >>
Fotograf: Alicia/Jag Redigering: ingen

FOGGY DOGGY

0 Läs mer >>

Hittade en bild på we❤it. Och den stämmer precis på pricken..

Källa: we❤it

SÅ SANT

0 Läs mer >>

Heej!!
Då var de sluutt på helgen och skola imorgon. Men det blir väl snart helg igen får vi väl hoppas!! Dessutom blir det extra kul att komma till skolan.
-Vad menar du med det Alicia??
Jo, ni kommer kanske ihåg att jag pyntade/fixade till mitt skåp och de ser jag lite fram emot, att bli glad när man ska hämta böcker, kolla schemat ossåvidare (?). Ja, sånna små saker kan man faktiskt också bli glad över:)!

SCHOOL

1 Läs mer >>
Hej Alicia! Jag undrar vilka bloggar du läser? Ps. din blogg är super fin! Hej Alexandra! Först och främst vill jag säga tack!! Okej, jag är en sån som läser typ 10 bloggar om dagen men här är mina favorit bloggar: http://johanna.tapper.se www.trendbybea.se www.fannystaaf.se http://flipsphoto.blogspot.se/ www.tinkerbella.blogg.se Ja, det är väl dom. Sen ville jag säga att jag tycker det är jätte kul när ni kommenterar eller frågar saker! Vill ni ha en frågestund? Har nämligen funderat på det, så kommentera vad NI vill. Ps. Det kanske är lite svårt att veta var man kommenterar? Isåfall så berättar jag... Man trycker på länken under rubriken där det står kommentarer, och sen är det bara att skola ner och kommentera:).

A QUESTION

2 Läs mer >>

Hej!
Längdskidor står på schemat idag igen! Det är sååå härligt att vara ute och åka skidor trots att det är svinkallt (-10). Idag ska Johanna följa med:). Gudstjänst är också nåt som görs idag. Jag som är en lite rastlös typ av mig tycker att 1,5 timmas gudstjänsterna kan bli lite smått tråkiga. Iallafall det är ju tur att man bara behöver gå varannan vecka. Visst det är ju intressant och så men kanske om man hade fått sitta med mobilen eller ett skissblock.

AGAIN