0 Läs mer >>
 
 
Sport Bh; 299 kr, Linne, dry-fit; 445kr, tränings tights; 399kr, vattenflaska; 90kr
All from Nike 
 
 Mina nya älsklingar från nike! Var nere och fyllde på i träningsgarderoben på teamsportia och intersport. Ska inviga dom ikväll med konditons pass! Riktigt kul ska det bli. Alltid lika kul att få inviga nya plagg, vill helst bara ha på dom hela tiden. Hehe.. 
 
 

NIKE

0 Läs mer >>
 
Sista oktober dagarna är redan här. Ett litet träd foto;)
 
 

last

0 Läs mer >>
 Älskar att man kan se Eddies riktigt nöjda känsla! 
 
Just nu har jag chekat för nästan allt på dagens to do list, tvättat, promenerat Bertil längst stranden, gymat, städat lite mer och nu har jag bara kvar att gå på massage! Inte så dumt va?! 

look

0 Läs mer >>
 
Middagen igår
Hej!
 
To do idag:
Bokat in gym och massage i min kalender idag! Riktigt skönt ser fram emot dagen men först promanad! 
Denna goda soppa åt vi till middag igår. Super god lite starkare tomatsoppa - love.

-

2 Läs mer >>
Bild: Johannas mamma!
 
Hej
Haft en jätte bra lördag, nej vänta nu söndag idag. Mötte upp Johanna och Isak i apelviken för surf. Super fina vågor (stoora). Fantasktisk surf!! Igår nattsurfade (!!!) jag och Johanna,  också jättekul. Innan dess var vi i borås och shoppade loss med våra mammor. Så helt enkelt bästa starten på lovet! Dessutom fick jag fixat focusen på min kamera imårse, prima! Nu hela eftermiddagen har jag legat och degat mig i mitt rum med film, fjällbackamorden x2 och maria langs filmer x3!
 Ha en bra fortsatt bra söndag det ska jag ha!

två dar i rad, prima

0 Läs mer >>
 
Just nu är jag hemma efter lång skoldag och sen hård träning på gymet. Riktigt skönt, hoppas på att komma iväg på söndag också om det inte är för fina vågor (suuurf). Imorgon ska jag och bästa Johanna till Borås, med mamma och Maria! Kommer bli super kul. Kanske lite surf fram åt eftermiddagen också. :)
 
 

hemma

0 Läs mer >>
 
 
Sötaste katt tassarna i världen typ!
 
 
 

tassar

0 Läs mer >>
Älskar stenarna på denna bilden!
 
Snart ska jag och mammsi åka förbi och hämta paket på posten. I fyra feta veckor har jag väntat på det. Känns lite drygt när vi ringde igår för att höra när det skulle komma sa dom om tio dagar. Dom ville alltså att man skulle vänta mer än en månad på sin leverans. Jaja, nu är det här och blir desto roligare!
Vad det är för nåt i paketet får ni se en annan gång....

tummen upp

0 Läs mer >>
 
Ett grönt berg på väg in till Chamonix! Super fiint tycker jag! LOVE at first sight!

Berg, ett grönt berg!

0 Läs mer >>
Vart redigerar du dina bilder? 
Jag grund redigerar dom i iphoto och sedan picmonkey!
 
Har du spotify, isf vad tycker du om det? 
Japp! Jag tycker det är bra. Men delar med pappa så lite irreterande att man inte kan lyssna på sin egna musik samtidigt... 
 
Vad har du för hund? 
Jag har en storpudel/kungspudel. Men han är liksom bara kort klippt utan puff frisyr. Snyggast så tycker jag!
Har du nikon eller canon? 
Jag har Nikon systemkamera, Canon filmkamera och Lumix halvsystemkamera.
 
Vad gillar du för tidningar, tips? 
Jag gillar NSM-nordic surfers mag ochg ELLE! Det är mina favosar. Sen är det alltid kul att kolla i reklamtidningar för olika märken. 
 
Vilka filmer gillar du? 
Jag älskar "the last song", "LOL", "soul surfer" och "blue crash"!

Q/A

1 Läs mer >>
Foto från i veckan
Jag är såå trött i hela kroppen efter gymet idag. Var där med Johanna, Innan dess var vi på surfers och jag köpte världens snyggaste/gosigaste halsduk från Roxy! Måste visa er den nån dag supersuper nöjdis! Vi var också förbi tandregleringen för att spänna min räls, plötsligt nyper han mig med nyptång i läppen (olyckshändelse) *tagga fläskläpp*. Dessutom fick jag reda på att i december ska jag få räls på nedre tandraden (?) också. Med andra ord fulltkomligt konstig men ändå braa måndag!

trött trött trött trö...

0 Läs mer >>
 
För typ en dryg timme sen åt jag en av dessa perfekta kakor. 
Henrys kompis hade med sig dom och dom var så sjukt godaa! Typ sockerkaka med kanelbulle och blåbärs smak. Asså måste testa att baka dem någon gång, om jag hittar det rätta receptet får ni det!
Hoppas ni haft en chill söndag. 
Kraam
 
 

perfekt

0 Läs mer >>
Bild från en av dom fiina solnedgångarna i Italien!
Sitter just nu och funderar på om jag ska orka springa en runda eller ta med vovsingen på en fotorunda. Svårt beslut... Kanske kul med lite nya höst bilder till bloggen, men kanske att jag och Johanna tar en fototur imån, får se. Men det är rätt skönt att vara ute och springa i löven också. Nä en söt hund som itter vid mina fötter nu (bertiiil) reagerade riktigt glatt på orden "gå ut och gå".  
Kraam!

besluts ångest

0 Läs mer >>
 
rensade bland gamla bilder och hittade denna. Asså vad jag såg koncentrerad ut, eller nåt sånt. 
btw, från midsommar. 
 

Hm...

0 Läs mer >>
Lite av dom senaste från min mobbe. Btw. Många är oredigerade....






Latest iPhone pics

0 Läs mer >>
kofta; hunkydory, linne; numph
Hej! Kom precis hem från lite barnpassning. 
På med mysbyxorna time typ, hehe. måste berätta en rolig grej, jag var på friskis och fixade nytt gym och pass kort idag. Gissa vad, på bilden ser jag förlamad ut och hon stavade mitt namn utan sista i:et. alltså Alica. Werd...
på onsdag har vi matteprov, imån ska faktiskt en ny elev testa i vår klass. Blir kul att se hans reaktion på våran "speciella" klass, hehe. Vi är ju typ som en familj, tighta alltså;). 
Kram på er!
 

mondaayy