0 Läs mer >>
OF THE YEAR! Halloj! Idag är det ju sista dagen på året! Jag tänkte göra en års summering när jag kommit hem. Så så länge får ni njuta av 2012! För mig har det varit ett kanon år. Kanske det bästa?? Nu idag borde man göra något riktig minnes värt, istället för att bara sitta vid datorn! Så kommigen nu spring ut och gör något som du kommer komma ihåg när du är 99!!! KRAM

THE LAST DAY

1 Läs mer >>
Hellojsan! Här är en bild som är riktigt jobbig att titta på;) Jag hade kamera på fel inställning när jag tog kortet + att det var helt svart ute! Men det blev en rätt cool bild efter mycket redigering! Det jag tänkte säga var vart jag redigerar mina bilder. Jag gör det på picmokey.com , det är lätt att lära sig funktionerna och det blir OFTAST ett bra resultat;). Haha! KRAM!

REALY HARD

0 Läs mer >>
Hej på er! Ville bara säga att jag skrivit FEL i det förra inlägget!! Jag råkade skriva att jag skulle på bröllop idag men det är helt fel, jag ska på bröllopet i morgon! Just nu sitter jag å myser med mina släktingar:). Med deras hund, han är såå söt! Han heter Frank och är en Engelsk bull terrier!! KRAM

WRONG

1 Läs mer >>
Hej! Nu önskar jag verkligen att snön skulle kunna komma tillbaka! Idag ska jag på bröllop, riktigt kul trots att jag aldrig träffat dom som gifter sig! Det är pappas kusin som gifter sig här i sydvästra England! Får väl se hur det går, men bilder blir det iallefall...

WISH IT WOUD RETURN

0 Läs mer >>
Hej! Nu är det jag igen (alltså inget tidsinställt inlägg som det kommer fortsätta vara tills jag kommer hem från London). Dessa två dagar i London har varit propp fyllda med massor av shopping, sightseeing & gående! Tyvärr var det fullbokat på madame tussauds, annars hade det varit en självklart att gå dit. Igår (torsdag) gick vi från tio på morgonen till tio på kvällen, så i London kan det verkligen rekomenderas att ha ett par sköna skor!! I morgon ska vi hyra en bil och köra ner till sydvästra England där vi ska träffa släktingar och gå på bröllop! Vi har varit inne i väldigt coola affärer här i London! Men det som överträffade allt var nog Hollister! Jag ska visa er lite bilder när jag kommer hem. Det var som en nattklubb med fönster liknande saker där det visades stora filmer av en strand där det surfades! Riktigt fränt!! Ett ställe man aldrig hade tackat nej till att jobba på! När jag kommer hem ska ni få bra bilder på vad som ingick i min shopping tur. Det blev inte mycket men det är saker jag verkligen är nöjd med och kommer användas!! Det kommer också London bilder, om jag fick några bra vill säga! Föresten jag har lärt mig äta med pinnar! Ni vet som dom gör i kina. Vi hittade också en Havaianas affär, dom hade riktigt fräna flipp flopps och gummistövlar! Cheka in deras hemsida http://havaianas.com/ . KRAM

DIREKT FRÅN LONDON

0 Läs mer >>
Hej! Tänkte ge er ett tips på en super duper rolig film! Man måste dock ha lite knasig humor för att uppskata den;). Den heter -trångt i kistan- och handlar om en begravning då allt går åt pipan. Den finns troligt vis på Swefilmer.com/ . Jag höll på att skratt ihjäl mig speciellt vid en scen. Man kan se den om och om igen och den är alltid lika rolig! Min favorit film! Orginal titlen är -death at a funeral-. Och det stämmer du riskerar att dö av skratt!

TIPS TIPS TIPS

0 Läs mer >>

GLOVES

0 Läs mer >>
LONDON! Hej, nu tar jag och åker iväg till London! Men jag lovar att det kommer uppdateras varje dag! Jag kommer ta massvis av bilder som kommer komma upp på bloggen när jag kommer hem då jag inte kommer att ha någon internet tillgång:(. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge;). KRAM

NÄSTA STOP...

0 Läs mer >>

Hello! Dagen efter doppare dagen alltså den Engelska julafton. Som att min pappa är Engels så får vi paketen från mamma och pappa idag. I år var den "stora" julklappen en iPhone för min del. När jag öppnade paketet blev jag så glad, TACK! Och tack till alla andra jag fått julklappar av! Allting var jätte fint och kommer användas flitigt. Nu ska jag iväg å hjälpa mammi med julmaten! Vi har alltid en liten julmiddag här hemma för närmsta släkten.
Hörs!

LUCKIEST GIRL ON THE ...

0 Läs mer >>
Hej, nu är det julafton så jag tänkte att bakom dagens lucka skulle det vara en bild på vad jag ska ha på mig på idag:).
Jag ska ha på mig en sticka klänning från monki ett par tights från h&m och ett par raggsockar från monki. Foto: jag, redigering:jag

24:E DECEMBER

0 Läs mer >>

GOD JUL på er alla! Idag är det julafton och jag ska till kyrkan om en stund:(. Sen ska vi till mormor och morfar där ska vi träffa släkten och fira jul:), sen sover jag över där så jag kommer troligtvis inte ha något mer inlägg i bloggen än detta och såklart dagens lucka;). Har ni sett på julkalendern 2012? De har jag gjort det är en tradition tycker jag!

DOPPAREDAN

0 Läs mer >>

Idag är det dagen före julafton, så bakom dagens lucka har jag en bild från när vi fick jullov!

Foto: Johanna, redigering: Johanna?

DAGEN FÖRE DOPPAREDAG...

0 Läs mer >>
Hej, nu är det fjärde advent och julafton i morgon! När jag vaknade idag trodde jag att det aldrig skulle börja snöa igen, men nu snöar det för fullt ute. Gatorna börjar bli vita igen så tomten kommer kunna ta sig fram med sin släde. För att helt börja prata om något annat så har jag nästan packat klart till London, bara hand bagaget och ytterkläderna kvar. Det är såååå skönt att slippa tänka på det! Men innan jul måste jag ändå; packa klart, städa mitt rum, ut och fota lite outfits (när det har snöat lite mer), sticka på mina vantar, vika servetter till juldagen, skriva några blgginlägg till när jag är iväg, lägga i en tvätt och mycket mer... Nä nu får jag sätta fart om jag ska hinna med allt innan julafton!
Foto: jag, redigering: ingen

4:E ADVENT

0 Läs mer >>

Hej! Idag är det bara två dagar kvar till julafton:D. Jag är jätte nervös! Det är jag alltid inför jul, men speciellt i år som att jag och pappa åker till London på annandagen. Juste på tal om London så blir det nog ingen bloggning medan jag är iväg eller om jag hinner fixar jag lite tidsinställda inlägg som ploppar upp! Men tyvärr inget mer:(. Men jag är tillbaka runt nyår och då dyker det upp massor av skojigt igen. Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats, eller jag Tror jag smiter upp och hittar på nåt kul istället;).
Lite bilder i repris!

Foto: jag, redigering: jag.

Ses!

BARA TVÅ DAGAR KVAR

0 Läs mer >>

Bakom lucka 22 är en bild på pepparkakshuset jag byggde idag! Lite sent ute men det blev sött! Förlåt att det blir så mycket ipad bilder bakom luckorna men jag har inte alltid tid att ladda bilder från kameran åsåvidare:(. Men det är snart julafton och då slipper ni dom:).

Foto:jag, redigering:jag.

22

1 Läs mer >>
Hei! Idag har jag tyvärr ingen tillgång till mina bilder:( så jag ger er ett litet tips istället! det är ett tips på en app den heter big days. Det är en app där man kan se hur många dagar det är kvar till olika saker.
Ses!!

LUCKA 21