0 Läs mer >>

 
Foto: Jag
På bilden: Clara

påsk #2

0 Läs mer >>
heeej!
Gissa vad jag gör? Sitter å äter godis från igår.. Mums, haha
Jag har gått i jeansjacka heela påsken. Yohoooo, äntligen kan man göra det! Jag har tagit lite bilder på Clara under helgen. Riktigt stora fina bruna ögon hon har, men super svårt att fånga henne på bild. 3 års åldern- omöjliga att få på bild, springer bara runt! Sen har vi ätit goood påskmat och promenerat i solen! Termometern var i solen men sjukt att det blir så varmt där!


 

Påskhelg

0 Läs mer >>
Glajor från Surfers
 
Så här ser solbrillorna ut som jag köpte i början av lovet!
Dom har suttit på hela helgen! Bra köp!! 
 

SWEET

0 Läs mer >>
Åhh, nu är jag sugen på att åka tillbaka till London! Shoppa, bara gå runt där och titta på alla sevärdigheter! Fast det hade gära fått vara lite varm, typ så man kunnde gå och shoppa i shorts! Dröm vidare Alicia, haha!!!

throw me back

1 Läs mer >>
 
Med den här gulliga tjejen firara vi påsk i år! 
Bilderna är från i sommras och har Clara vuxit och är fortfarande supergullig! Längtar till att se hur hon blir som stor/tonårstjej! 
Just nu sitter hon och leker med sitt re duplå hus, soo cute! 
 
På bilden Clara och jag lite i kanten
Fotograf: Pappa
Kram på er!
 

CLARA

1 Läs mer >>
Hejhej bloggisen!
Har ni haft påskharen på besök än? Det har inte vi, väntar fortfarande tålmodigt. Nu är jag riktigt sugen på gooodis, haha! Förresten, Glad påskafton på er.
 
 
 
 
 

PÅSKÄGG

0 Läs mer >>
 
hej hej och glad påsk på er!
Vi börjar först fira imorgon men jag vet inte om jag har så mycket blogg tid då så jag tänkte slänga iväg ett glad påsk på er nu. Soo Glad påsk!
Imorgon fårkpommer in guddotter och hennes familj hem till oss och firar påsk. Jag längtar efter dem påskharen och påskägg, haha! Ha en härlig påsk!
Kram
Ps. I inlägget -torsdag = lov- råkade aoutokorrekt ändra fika till fiska, så jag var INTE ute och fiskade utan hemma och FIKADE!!!
 

Påsk

0 Läs mer >>
Hej!
Glad långfedag! Haha. Här om dagen beställde jag och pappa ett par VANS. Yeay, vans flip flops faktiskt. När jag och pappa var inne i Havanas butiken i London, var detta vår första syn  o_o
Bilder på vansen kommer när dom dimper ner i min brevlåda!

flipflops

0 Läs mer >>

Hejhej
Idag fick vi lov! Så skönt, har verkligen längtat. Riktigt väl behövt! När jag kom hem fiskade jag och sen såg jag på film! Efter det messa Johanna och så gick vi ner till surfers, Johanna hitta ett jätte fint linne och en surfers mössa. Jag köpte ett par super fina sollisar från SWEET!
Japp, de va typ min dag. Super glad för mina sollisar, kommer en bättre bild på det någon dag:).

Torsdag = lov

1 Läs mer >>
Fick lite frågor så här är svaren!:
Använder du tofflor, isåfall vilka?
Ja, jag använder faktiskt tofflor! Jag använder dessa från -Ruby Brown-. Dom är super sköna och lagom varma, dessutom är dom mysiga och snygga!! Jag har köpt dem på hagerdon och de kostade 400:-.
 
 
Vilket är ditt favo plagg i garderoben?
Jag skulle nog säga short! Mina levi´s shorts är nog absoluta favon! Jag tycker att levi´s passar till de mesta linnen, så dom är praktiska, snygga och super sköna!!
 Tack för frågan om ni undrar nåt så är det bara att kommentera:).

Q/A

0 Läs mer >>
Hej!!!
Om två timmar drar jag, mamma, moster och mormor till göteborg! Vi ska på Chess! Riktigt mysigt! Bjuder på en super fin bild på moi;) Haha
 

Göteborg

1 Läs mer >>
hej!
Just nu sittter jag och fikar, mumsi mumsi. Alldedes strax ska jag dra ut och sprina, och sen kommer Johanna och då ska vi dra ner till Surfers. Vi ska snacka med dom om oeration dagsverket, när man jobbar en dag och pengarna går till välgörenhet. Men först, kollaaa bloggar;). Kram

toast med flädersaft!

0 Läs mer >>
 
Hejhej, våffeldagen idag! Vi hade långdag i skolan, ++att vi simmade på idrotten. Gillar inte riktigt det, men det gick helt okej. När jag kom hem fikade jag, mums! Och sen såg jag och mamma att lilla (eller rättare sagt stora) Bertil hade börjat halta. Vi tror att han trillat och slagit i bakbenet:(, mamma ska med honom till vetrinären direkt på morgonen imorgon. Juste våffeldagen sa jag att de va, eller? Iallefall vi åt våfflor med jordgubbar på till efterätt ikväll. Jättegott, plus att man fick lite sommar känslor jordgubbar ni vet.? Nu ska jag kolla på lite grejer jag kanske ska köpa, så heeejdåååå...
 
 

VÅFFELDAGEN

0 Läs mer >>
Hejhej!
Idag har jag hafte fullt upp konfaträff och massa annat! Längtar till på fredag då är vi lediga, påsklovet börjar då och håller på i en vecka. Hoppas det blir fint väders så man kan åka mycket longboard, jag behöver öva tycker fortfarande det är lite läskigt när det går fort;). Nä, nu ska jag gå och göra nåt annat!
Kram på er!

SÖNDAGEN DEN 24 MARS ...

0 Läs mer >>
 
 
Nu är jag riktigt sugen på sommar och LISEBERG!!!! Gu va härligt, tänk er sprina runt på liseberg med shorts och ett par snygga solbrillor! Ååå, snälla låt det gå fort till sommaren... 

Liseberg

0 Läs mer >>
 
Blommor har tydligen riktiga powers. Jag satt in några rosor i mitt rum och nu känns hela rumet mycket vårigare!
 

flowers with power