0 Läs mer >>
morgonen började med att jag vaknade och hade värdens träningsverk i rumpan och låren. Jag cyklade till skolan i spörengn. Känndes som en rätt pisse dag ditt tills. Men då gjorde dagen en helomväning mitt på ett pa pass när Johanna kommer och säger -Alicia, kolla kolla kolla! 
Och där står det på fb, "prize for trix första varningen inför i helgen. Innan klockan 12.00 så kommer vi medela vilken av tävlingarna som kommer hållas. Lejet longboard trophe eller prize for trix."
Halv 12 så kommer Johanna igen och då för att meddela att det blir prize for trix. Shit vad alla måste undrat vad vi gjord enär vi sprang ut i hallen och skrek jätte mycket för vi var så sjukt happy... Lite mindre kul blev det när vi såg att vi ska vara på plats 06.45 på morgonen på en SÖNDAG! Haha, men det blir kul! Så taggad. Trots att jag haltade runt hela dagen pga träningsverken så var det en ghelt amazing dag!
Hoppas ni haft en lika grym dag!
 
 

TODAY, 30/8-13

0 Läs mer >>
 
Hejhej!
Vad tycker ni om den nya designarn? Jag tycker den blev rätt bra. 
Idag kom Johanna med mig efter skolan. Vi satt mest och testade våra nya paddor lite gran. Och drog till surfers och fixade så vi kunde pimpa våra skal med stickers. Mycket snyggare paddor nu! Nu när jag har har pratat om nya Ipads stycken ni säkert vilket sammanträffande att Johanna och alicia får nha Ipads samtidigt. Men det är det inte för vi fick det från skolan. Skönt att ha en iPad med bara skolarbete på och slippa ha det på sin privata iPad. 

Torsdagen den 29 augu...

2 Läs mer >>
 
tröja från: North sail
 
Jag har verkligen blivet galen i photo booth, det är vekligen as kul när man inte har något att göra att. Haha fail, no life. 

photo booth

0 Läs mer >>
Jag och Henry plockad björnbär här om dagen. Dom bev faktiskt riktigt goda, jag tror det beror på att vi lät dom vara tills dom blev riktigt stora och nästan lite vattniga. Dom var inte alls sura utan mer åt det söta hållet. Vi har en amerikansk björnbärs buske och det innebär att den inte har några taggar på sig vilket är typ underbart. Det rekomenderar jag, vi fick våran för flera årsen av farfar. Det var bara ett litet skott av hans och nu är den massiv!!
 

Björnbär

0 Läs mer >>
 
Bakade choklad muffins åt mamma, henry, morfar och mig. Dom blev super goda så täkte länka er receptet häär. Receptet sa att dom skulle bli kladdkakemuffins men enligt mig och Henry blev de inte så kladdiga. Synd, men dom var toppen ändå. Skulle verkligen rekomendera detta recept för det tog typ bara 25 min. 
 
 
 

Choklade muffins

0 Läs mer >>
Tio saker om mig!
-Jag lyckas alltid bränna eller under laga kakor och muffins 
-Jag tycker det är jätte mysigt när det åskar och regnar
-Jag älskar att jogga i rengn
-Mitt högra knä är helt cp, och jag får inte anstränga det eller lägga vikt på det. Alltså inte hoppa och landa på höger fot
-Jag har bestämmt mig att satsa på skolan mer nu
-När jag är stressad skriver jag listor, älskar listor!
-Jag älskar att bada i pooler men gillar inte att bada i stora allmäna pooler
-Det tar mig tio minuter att borsta tänderna, per morgon och kväll
-Jag älskar blått och rosa i alla nyanser
-Jag är expert på att slänga kläder om kring mig 

10

0 Läs mer >>
 
 
Bilder från Isabels blogg
Jag har total lust att bara riva ut allt ur min garderob, rensa, hitta plagg jag glömt bort, vika ihop allt igen och lägga tillbaka det ordentligt. Det finns bara 2 stora problem, 1 att jag kommer bara orka riva ur dom sen kommer jag vilja göra nåt annat, 2 att jag vet vad jag har och kommer bli besviken när jag inte hittar nåt nytt och kommer få såå stort shopping sug. Faan, varför kan jag inte ha en stor Isabel Adrian garderob med bara inproppade oanvända svin dyra märkes kläder som man bara köpt och sen glömt av. Varför kan jag inte komma på en jätte smart grej, bli rik, flytta till hollywood, bo bland kändisar, resa vart man än vill just dåå och ha stört stor garderob!? Please, så svårt kan det inte vara att komma på nåt så smart. Tänk Alicia, tänk... 

Varför inte

0 Läs mer >>
 
Jag har fått lite komentarer med önske inlägg. Jätte kul att ni önskar så jag tänkte att ni kunnde komentera/ detta inlägget med blogg inspo och önske inlägg. Det är alltid kul att veta vad ni läsare vill läsa eller om ni vill ha mer bilder och sånt, kanske mer innom vissa kategorier som ni inte tyckt jag fyllt ut ordentligt eller om ni vill ha en frågestund bara skriv det i en kommentar här nere! 
Komentera på, kram
 
 

önskeinlägg

0 Läs mer >>
 
Hejhej! 
Tänkte bara tipsa om dessa sjukt roliga lampor från lysman. Kan jätte lätt piffa upp ett rum, speciellt tycker jag att det passar bra i barn rum eller om man har ett rum som är typ vit och vill få in en liten gnutta färg! Tänker på om man kaske skulle kunna ha dom i sin garderob. Om man då har en walk in closet, i min skulle det passa super med några av dom gula eller röda. Det funkar nog bra om man har ett kallt rum att slänga in några röda lampor! Jag tycker också att det är en rolig idé att istället för färgade gardiner att ha några färgade lampor, dessutom finns det sånna man kan ha utomhus också super mysit i taket om man har altan med tak med bara balkar i! Glöd lampor som inredning är bara lysande, eller hur!?
 

Lysande!

0 Läs mer >>
En vanlig dagsmorgon rutiner ser ungäfär ut såhär. 
 
 Alarmet ringer 06.29, 
Jag hoppar in och tar en dusch, beroend på vilken dag det är så tvättar jag håret.
Jag klär på mig de kläder jag lagt fram dagen innan om jag orkat, annars tar det en kvart längre om jag ska leta upp en outfit samma morgon. 
Sen går jag upp och äter frukost.
Sen borstar jag mina tänder.
Tar min väska och beger mig mot skolan
 
Hoppas ni gillade det! Och nu vet ni hur mina månar ser ut!
*Tandborst bilden och dusch bilden är från google.
 
 
 
 
 
 

rutiner

0 Läs mer >>
Idag använde jag detta finfina halsband jag fick på konfan!
 
Hej bloggisen!
Häromdagen började vi skolan. Känns riktigt konstigt faktiskt, fast rätt skönt med rutinerna igen. Men vi har inga sovmorgonar och det är verkligen nåt vi hade jätte mycket förra året. på tal om rutiner så fick jag ett önske inlägg för jätte länge sedan om att jag skulle gå igenom en dags rutiner. Jag tänkte att jag kanske kunnde fixa ett sånt inlägg till imorgon eller övermorgon, beror på hur mycket passande bilder jag redan har eller om jag får ta nya. 

22 aug.

1 Läs mer >>
 
Dom finfina gamlingarna i våran familj!
Älskar er jätte mycket, mamma, pappa och Bertil!

gamlingarna

1 Läs mer >>
 
Sista dagen av somarlovet börjar dra sig mot sitt slut. Sommaren har verkligen bara rusat iväg. Låter typ som en äldre dam när jag säger så, men shit vad har sommar lovet tagit vägen. Känns som om det var igår vi fick lov!
Iallefall, dags att sätta på väckarklockan!
 

sista dagen

1 Läs mer >>
 
En av de fina solnedgångarna jag sett i sommar!

sunset boulevard

0 Läs mer >>
kronärtskocka
 
soppa och lax
 
frukt och bär
 
Några goda mat bilder, som ska symbolisera lite av gottigotti mat i mina favorier kategorin.
 

mina favorter

0 Läs mer >>
Henry och kusinerna flög drake och jag och faster agerade som paparatzzis.
 

fly