0 Läs mer >>

yesurday´s outfit

0 Läs mer >>
Heej! Idag hade vi so prov:( Usch å blää. Men jag tror det gick bra, skoldagen jämnade ut säg vi hade en jätte rolig musik lektion med franska läraren. Vår musik lärare var på kör-resa så Mathieu (vår franska lärare) lärde oss spela lite ukulele. Det var super skoj, vi lärde oss djungelboken ni vet den som spelas i början av filmerna:). Igår var jag på Surfers och köpte en Madrid longboard:). Ett spontan inköp som Johanna sa! Kolla in hennes blogg http://johanna.tapper.se and enjoy it:) Nu ska jag plugga inför No prov sen mysa med familjen och glöggen och julmusiken:)

29 november 2012

0 Läs mer >>
Hej
Idag hade vi franska och simmade på idrotten då hade vi livräddning och skulle boksera (?) varandra. Jag kom från håsten för unegefär en timma sen. Nu sitter jag å fikar, fil med socker i och lingongrova. Mums! Jag har blivit jätte förtjust i lingongrova senaste halv året. Nu ska jag ta å sätta på en film. Ha en bra dag!


XOXO Alicia

Den 26 november 2012

1 Läs mer >>
Hej, nu har jag fixat en ny header igen. Haha! Tänk att det snart är jul eller december iallefall, men änd tiden har bara rusat iväg! Aja här är lite mer bilder från idag...
XOXO Alicia

Tjoo

0 Läs mer >>
....att jag har en ny header? Det har jag iallefall, men jag är inte helt 100% på att jag är nöjd. Vad tycker ni? Jag tror att jag ska göra en som täcker ut lite mer, som ni ser så är denna inte centrerad och det tycker jag inte om. Jag kom precis hem från min fotorunda, hade tänkt vara ute hela eftermiddagen oxå men det började regna, så jag fick ta mig hem åt. Nu ska jag ägna lite tid åt att rensa och redigera bilder samt försöka göra en ny header!
Ps. Det kommer mer bilder när allt är redigerat och klart! Dessa bilder är oredigerade.

Har ni märkt....

0 Läs mer >>
Hej! iPhoto har inte funkat, pga att fönstret var gömt under docken och vägrade komma fram... Haha! Men nu hjälpte pappa mig att få fram det. Han flyttade docken till vänster sida av skärmen, har alltid velat ha den där! Så glad tjej här:). Nu ska jag ut på en fotorunda. Hörs! XOXO Alicia

iPhoto

0 Läs mer >>

Hej, länge sedan jag skrev nu.. Men jag vill inte bara skicka iväg inlägg bara för att det ska uppdateras, uppdateras & uppdateras, utan vill att det ska ha en mening! Så nu tänkte jag berätta om en crazy sak som hände idag! Vi har pluggat idrottsskador i skolan och då fick vi lära oss att bryta av häl senan är bland det värsta man kan göra, och när jag var hos mormor & morfar så ringde morfar och sa att han brutit häl senan... Så gips i 6-8 veckor för honom, stackars morfar! Du ska veta att du är den bästa morfarn jag kan tänka mig!
Blir tyvärr ingen bild men imorgon hoppas jag på att kunna ta en fotorunda så det kommer!

Crazy crazy

0 Läs mer >>
Hej Konfirmation var det ja, i år ska jag konformera mig känns lite konstigt att lilla jag redan ska göra det. Vart tog alla år som liten bussunge vägen? Dessutom är jag en sån som nästan aldrig varit i en kyrka (förutom på skolavslutningarna), jag ska gå konfa med 8:orna fast jag bara är 7:a! Herregud vad tiden går fort, det var nyss nyår, vår & sommar & vart är hösten det känns mer som om det är februari nu än november... Jätte konstigt! Iallefall, det jag tänkte säga var att konfa ledarna alltså prästen vill att vi ska gå minst 20 gånger och en gång på julafton eller den 25, 26. Jag vill inte gå i kyrkan på julafton, det passar ju inte in i mitt schema men det får väl bli annorlunda i år. Nu ska jag inte sitta här å klaga mer, får en tendens att klaga mkt när jag är trött eller i detta fall förkyld! Kram Alicia

Konfirmation...

0 Läs mer >>
Hej hej, jag har blivit förkyld eller jag har länge varit det men idag så är jag extra snuvig och krasslig...:( Tråkigt dessutom har vi bild på onsdagar så det är ingen bra förkyld dag, men nu ska jag försöka krya på mig! Kram Alicia:)

Sjuk:(

0 Läs mer >>
Hej, jag som driver denna blogg heter Alicia! Jag älskar att fota, vara med mina underbara kompisar och jag tävlings simmar.

Hej hej

1 Läs mer >>

Mitt första inlägg.

Välkommen till min ny...