0 Läs mer >>
 
Bästa köpet i november blir helt klar (trumvirvel) min flashbomb våtdräkt, från surfers! Love it! Super varm, gosig och strechig!!

best buy

0 Läs mer >>
Bild från alperna i sommras
Typ först idag insåg jag att det är vinter. Vinter och snart jul... Nästa vecka är det första advent, riktigt konstigt känns det. Så vart som det varit på hösten känndes det nästan som sen sommar hela oktober och halva november. Proven började också rulla in nu, tre nästa vecka. Kanske borde plugga, jo faktiskt. 
 

lite vinter

0 Läs mer >>
 
Blivit lite förkyld nu senate 4 dagarna. Får se till att dricka massor av te och citrusfrukter! 

atcoo prosit

0 Läs mer >>
 
Just nu sitter jag ocg gnagger på en stor go C-vitamin bomb, mer exakt en pomelo klyfta. Super gott, smakar typ som söt grapefruit. citrus frukterär extra gott på hösten, håller ni inte med?. 
 
 
 
 
 

C

0 Läs mer >>
Hej! 
Lååång dag idag. Plugg, gym, hänga med Johanna och nu lite barnvakts jobb. Kanske lite jobbigt men värt det i längden. Nu när jag har drömvåtdräkten så sparar jag till ny bräda! Coolcool, och då behövs det jobbas mycket först!! 
Nä nu ska jag återgå till att lära ut kullerbyttor mm. 

Bild från helgens surf med Joh. 

Lite allt möjligt i e...

0 Läs mer >>
 
 
 
 
När jag kände vinden under min morgonpromenad kände jag att det var surfdax!
Johanna, kunnde inte så jag fixade så pappa, Bertil och kameran skulle följa med. Han fick väl sisådär 10 fina bilder av 200. Fokusera...
Men jag fick mig några riktigt fina vågor! Mer exakt 7 riktigt fantastiska vågor, hur amazing är inte det!? Hoppas på att kanske kunna trycka i lite surf imån med. Med Johanna då;).
Tyvärr var dom inte jätte stora vågorna så fick verkligen kämpa för att fånga dem.
 
Använde min nya ripcurl flashbomb, helt galet bra! Så varmt och skönt, dröm våtdräckten helt enkelt! Visar er den närmare någon dag här.
 
 
 

time for some surf

0 Läs mer >>
Seriefigurer av Emil. 

Riktigt coola seriefigurer en i klassen kan måla! Cool

Serier

0 Läs mer >>
Jag och Johanna bestämde oss för att baka muffins till Maria som en liten "välkomen hem" grej. Dom blev riktigt goda och kladdiga. 
Vi överraskade henne och råkade komma när Catta och Vera var där. Dom fick sig också ett par muffins. Vi satt där och snackade iett par 2 timmar, det slutade med att Maria undra om vi skulle med och surfa med girlsen på lördag. Lät riktigt mysigt. Oh juste, Veras super fluffiga hund var också där. Selma, riktigt cool hund!
 

fika

0 Läs mer >>
 
åt en jätte god omelette i går. Lagade snabbt ihop den på 12 min. Riktigt lätt och smidigt. Tänkte att jag kunnde dela med mig av mitt delvis improviserade och delvis mamma lärda recept. Detta är då en portion/en liten stekpanna. 
Hoppas ni vågar testa!
Lax och broccoli omelette:
 
Du behöver 
2 ägg
1 msk iskallt vatten
50 g smör
"pålägg"
1 halv laxfille, stekt jag tog laxen från i dan innan
och en liten bit av ett broccoli träd
 
 Vispa ägg i en skål, häll i vattnet, stek i smöret. Rör lite på äggsmeten, men inte för mycket. Lägg på pålägget när omeletten är nästan helt genom stekt, stek i 2-3 min till och sen vips är det klart!
 
 

omelette

0 Läs mer >>
hej på er! Längesen jag bloggade nu, haft lite noll-inspo feeling senaste tiden. Men efter muffins bak är jag tillbaka igen!
jag prov bakade ett jätte gott recept! Ska göra samma muffins imorgon med Johanna! Hoppas att dom blir goda, för dom ska bli till en liten överraskning till någon. 
kladdkakemuffins
 

muffins

0 Läs mer >>
 
 
 
Älskar trenden päls väs så snyggt! Hiss helt klart. Så snyggt nu på hösten med en lite mörkare päls vest ovan på en skinnjacka eller bara över en tjock stickad kofta. On my wishlist! Just denna är från topshop, gillar modellen men hade gärna haft den i lite mörkare päls och kanske lite mer öppen alltså så den hänger mer som den nedre bilden!
 
 
 
 

trend

0 Läs mer >>
Började oktober morgonarna med god frukt och fil, fotograferade kattunge, hade storm, inköpte nya träningskläder, fotograferade med Johanna, åt good grapefruit, promenerade mycket med Bertil, åt världens godaste kaka, och surfade massor med Johanna! 
Super oktober! Har varit riktigt fint med löven på träden, men glad blev man när vinden äntligen kom (surf)!
 

my october

0 Läs mer >>
Bild från i sommras av Mamma
 
saknar sommaren.. Nästa sommar vill jag göra detta;
åka till san diego
surfa i biarritz
lära mig köra bil

want to

0 Läs mer >>
 
 
Min frukost igår! Skönt med lov då man kan ta det lugnt och äta god frukost. Tänkte fixa ett roligt inlägg till imorgon så håll ögona öppna o.O!

grapefruit