Blandade snabba tips



- Köp mini-vattenmelon istället för vanliga, dom har inga kärnor så blir mycket lättare att äta, man behöver inte sitta och pilla med de. 
 
- Om du har en finne som du inte blir av med testa att ta tandkräm på den i ca en halv timme – timme så ska den minska i både storlek och rodnad. De har faktiskt funkat för mig. 
 
- Efter du borstat tänderna, borsta lite försiktigt med blöt borste på läpparna och smörj sedan in dom med läppsyl eller liknande. När du borstar på dom med tandborsten så får du bort död hud och dina läppar kommer bli super mjuka.
 
- Om du har ruffsiga ögonbryn som inte håller sig på plats så kan du ta en tops och spruta på hårspray, dra sedan lätt över ögonbrynen så ska dom hålla sig hela dagen. 
 
- Dreamfilm.se funkar ju nu (den var ju nere ett tag, har dock funkat länge) många gånger när jag har tänkt kolla på film så har dom haft bättre kvalité än swefilmer.
 
- Ät mycket vattenmelon och gurka och drick mycket vatten, det är super för huden.

- Packa alltid 2-3 kg för lite (när du ska ut och flyga) för att kunna få plats med nya grejer/souvenirer/fina stenar du köpt på din resa. 

- Ta lite vaseline på ögon fransarna inan du går å lägger dig, då blir fransarna tjockare och längre. 

- Var noga med att tvätta händer eller sprita dom (med handsprit) när du är ute på stan länge eller i annat land. För att undvika magsjuka och andra bakterier. 



Kommentera här: